Advertisement

Németország Árvíz - Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.

Németország Árvíz - Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.. A német elnök épp az árvíz áldozatairól beszélt, miközben a cdu kancelláresélyese a háttérben röhögcsélt. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. Tizenkét óra alatt több mint hatvan hatásértőt fogtak el.

A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Több európai országban is hatalmas árvíz pusztít. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. A kancellár délután az ahrweiler járásban fekvő schuld települést kereste fel, majd.

1
1 from
A kancellár délután az ahrweiler járásban fekvő schuld települést kereste fel, majd. A politikusok szerint egyértelmű, hogy a katasztrófa oka a klímaváltozás. Az áradásoknak halálos áldozatai is vannak. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. A politikusok szerint egyértelmű, hogy a katasztrófa oka a klímaváltozás. Sok házat a földdel tett egyenlővé, számos autót pedig elsodort a víz. Megkezdődött a károk felmérése németországban és belgiumban. A helyzetet súlyosbítja, hogy németország keleti részén és ausztria egyes vidékein is árvíz pusztít.

Sok házat a földdel tett egyenlővé, számos autót pedig elsodort a víz.

Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve. Tovább emelkedett a németországi áradások áldozatainak száma, a hatóságok csütörtök esti adatai szerint legalább 45 ember halt meg a természeti katasztrófában. Sok házat a földdel tett egyenlővé, számos autót pedig elsodort a víz. Katasztófát okozott az eső németországban, sokakat keresnek a mentőhatóságok. A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. A kancellár délután az ahrweiler járásban fekvő schuld települést kereste fel, majd. Németországban tovább nőtt az árvíz halálos áldozatainak a száma. A politikusok szerint egyértelmű, hogy a katasztrófa oka a klímaváltozás. Angela merkel és orbán viktor is kifejezte részvétét az áldozatok családtagjainak. Az áradásoknak halálos áldozatai is vannak. Németországban tovább nőtt az árvíz halálos áldozatainak a száma, merkel a térségbe látogat 2021. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is.

Tovább nőtt a németország nyugati részét érintő áradások halálos áldozatainak hivatalos száma. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. A kancellár délután az ahrweiler járásban fekvő schuld települést kereste fel, majd.

E4vhehj8hgahbm
E4vhehj8hgahbm from 168.hu
Az árvíznek halálos áldozatai is vannak, több tucat embert még keresnek. A német elnök épp az árvíz áldozatairól beszélt, miközben a cdu kancelláresélyese a háttérben röhögcsélt. Németországban tovább nőtt az árvíz halálos áldozatainak a száma, merkel a térségbe látogat 2021. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. A politikusok szerint egyértelmű, hogy a katasztrófa oka a klímaváltozás. Megkezdődött a károk felmérése németországban és belgiumban.

Németországban tovább nőtt az árvíz halálos áldozatainak a száma.

Katasztófát okozott az eső németországban, sokakat keresnek a mentőhatóságok. Sok házat a földdel tett egyenlővé, számos autót pedig elsodort a víz. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: Több európai országban is hatalmas árvíz pusztít. A politikusok szerint egyértelmű, hogy a katasztrófa oka a klímaváltozás. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Megkezdődött a károk felmérése németországban és belgiumban. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. Tizenkét óra alatt több mint hatvan hatásértőt fogtak el.

A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. The code has been copied to your clipboard. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. Németországban tovább nőtt az árvíz halálos áldozatainak a száma, merkel a térségbe látogat 2021. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.

Xppopvvrnqtgrm
Xppopvvrnqtgrm from infostart.hu
Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. Tizenkét óra alatt több mint hatvan hatásértőt fogtak el. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve. Megkezdődött a károk felmérése németországban és belgiumban. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. Tovább emelkedett a németországi áradások áldozatainak száma, a hatóságok csütörtök esti adatai szerint legalább 45 ember halt meg a természeti katasztrófában. Tovább nőtt az áradások halálos áldozatainak száma vasárnapra németország nyugati részén, angela merkel kancellár várhatóan.

Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma.

Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. A helyzetet súlyosbítja, hogy németország keleti részén és ausztria egyes vidékein is árvíz pusztít. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. A német elnök épp az árvíz áldozatairól beszélt, miközben a cdu kancelláresélyese a háttérben röhögcsélt. A kedden kezdődött özönvízszerű esőzés miatt az. A politikusok szerint egyértelmű, hogy a katasztrófa oka a klímaváltozás. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. A politikusok szerint egyértelmű, hogy a katasztrófa oka a klímaváltozás. Megkezdődött a károk felmérése németországban és belgiumban. Angela merkel és orbán viktor is kifejezte részvétét az áldozatok családtagjainak. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Tovább nőtt az áradások halálos áldozatainak száma vasárnapra németország nyugati részén, angela merkel kancellár várhatóan.

Posting Komentar

0 Komentar